PARTURI-KAMPAAMO

  Parturi-kampaamo palveluihimme kuuluu hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, erilaiset raidoitustekniikat, kiharakäsittelyt sekä kampaukset arkeen ja juhlaan.


  Parturi-kampaaja Elina Kurtelius

  Elina on toiminut parturi- kampaajana yli 20 vuotta ja intohimo kampaamoalan töihin jatkuu! Vuosien varrella hän on tehnyt hiuksia myös muotikuvauksiin ja leffoihin. Kouluttautuminen ja uusien hiustrendien seuraaminen on lähellä Elinan sydäntä, hän onkin kotimaan koulutusten lisäksi käynyt oppimassa uutta myös Pariisissa ja Lontoossa. Elinan mielestä parasta hänen työssään on ihanat ja tyytyväiset asiakkaat!

Tuotteet

Four Reasons Optima - värisarja

  Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen. Värin ytimessä vaikuttaa HydraRepair - teknologia, joka perustuu kasvipohjaisen keratiinin ja kollageenin tehokkaaseen yhteisvaikutukseen.
  Hiukset ovat värikäsittelyn jälkeen upean sävykkäät, kiiltävät ja pehmeät.

Four Reasons Nature

  Hiustuotesarjan tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan Suomessa. Sarjalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural - sertifikaatti, eli voit luottaa raaka-aineiden luonnollisuuteen sekä tuotannon ja pakkausten ekologisuuteen.
  Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Four Reasons Professional

  Suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin.
  Huippulaadukkaat hiustenhoitotuotteet puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla.
  Professional muotoilutuotteilla on helppo luoda kestäviä hiustyylejä ja kampaksia. Tuotteet on valmistettu eettisesti ja ekologisesti.

Four Reasons Original

  Iloa ja hauskuutta pirskahtelevan tuotesarjan hinta - laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.
  Sarja sisältää laajan valikoiman helppokäyttöisiä ja laadukkaita hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.