KAUNEUSHOITOLA

  Hoitolamme tarjoaa kaikki perinteiset kauneushoitolapalvelut, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ihokarvojen poistot vahalla sekä sokerilla, ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja vartalohieronnat.

  Lisäksi tarjoamme ripsienpidennykset ( klassiset- sekä volyymiripset ) sekä tuuhennukset, ripsipermanentit ja LVL-ripsien kestotaivutuksen, kesto eli geelilakkaukset ja Wilde Pedique -kynsiproteesit varpaankynsille.

  Kosmetologi Tanja Kessler

  Tanja valmistui kosmetologiksi v.1996 Vaasassa ja on siitä lähtien tehnyt monipuolisesti kauneudenhoitoalan töitä aluksi palkkatyössä ja viimeiset 15 vuotta yrittäjänä. Tanja palvelee ilolla ja ammattitaidolla, lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Tuotteet

Biodroga

  Biodroga on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin.
  Sarjasta löytyy tehokkaita erityishoitoja vain hoitolakäyttöön sekä laadukkaita tuotteita kotikäyttöön.
  Biodroga tuotteet on testattu dermatologisesti ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa. Tuotteita ei testata eläinkokein.

Biodroga MD

  Biodroga MD linjan tuotteet lähenevät lääketiedettä tehokkaiden ainesosien ansiosta. Tuotteissa on käytetty erityisiä peptidejä raaka-aineiden välittäjinä ja solujen toimintaa stimuloivina aineina.
  Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeenejä, väriaineita eikä emulkaattoreita. Tuotteet ovat myös dermatologisesti testattuja ja hajusteettomia ( vain kasvien raaka-aineiden oma tuoksu ).
  Biodroga MD sisältää tehokkaat kotihoitotuotteet jokaiselle ihotyypille.

Renew

  Ammattikosmetiikkasarja Renew tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita hoitolakäyttöön sekä kattavat kotihoitotuotteet.
  Luonnonmukaiset Renew tuotteet sisältävät modernin bioteknologian komponentteja ( mm. hyaluronihappo ja kojihappo ), luomuöljyjä sekä lääkekasveista valmistettuja uutteita.
  Näiden tehokkaiden ainesosien ansiosta hoitojen vaikutuksen näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Dr Scheller

  Luonnonkosmetiikkasarja Dr Scheller sisältää tehokkaita ja sertifioituja luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle.
  Phytosolve teknologia kuljettaa raaka-aineet ( mm. vitamiinit, koensyymi Q10, kasviöljyt ) ihoon. Tämä takaa tuotteiden erinomaisen imeytyvyyden sekä tehon.
  Tuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeenejä, mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väriaineita. Dr Scheller tuotteita ei ole testattu eläinkokein eikä sarja käytä eläinperäisiä raaka-aineita.